Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Samira Rafaela, kandidaat namens D66 voor de Europese Verkiezingen komt naar Goes!

Dinsdag, 8 januari 2019 in Goes

Graag z.s.m. aanwezigheid mailen aan Saskia: saskiavh@kpnmail.nl Beste Democraten in Zeeland, Gisteren hebben Saskia en ik elkaar gesproken. Ik kijk uit naar 8 januari a.s.  Graag ga ik samen met jullie in gesprek over de ...

Graag z.s.m. aanwezigheid mailen aan Saskia: saskiavh@kpnmail.nl


Beste Democraten in Zeeland,

Gisteren hebben Saskia en ik elkaar gesproken. Ik kijk uit naar 8 januari a.s.  Graag ga ik samen met jullie in gesprek over de betekenis van een Sterk, Sociaal en Veilig Europa.  Ik ben momenteel kandidaat Europese Verkiezingen 2019 en sta op nummer 3 van de advieslijst.  Als kandidaat Europese Verkiezingen wil ik sterk inzetten op het vergroten van gelijke kansen in Europa en veiligheid.  Denk aan de positie van Europeanen op de arbeidsmarkt, toegang tot onderwijs, zorg,  maar ook de grotere vraagstukken zoals migratie.  Juist de impact van mondiale ontwikkelingen op de lokale ontwikkelingen vind ik een belangrijke relatie.  Werken aan sociale gelijkheid is wat mij betreft ook werken aan onze veiligheid in Europa. Maar veiligheid gaat voor mij ook over de aanpak van cybersecurity, privacy en volwaardige Europese veiligheidsdiensten.

Verder over mij. Ik heb mij als Jonge Democraat volop beziggehouden met internationale onderwerpen zoals mensenrechten, vrouwenrechten, LHBTI- rechten en veiligheid. Dit ben ik vervolgens ook gaan doen binnen D66 als inmiddels oud-bestuurslid van de thema afdeling samenleven, migratie en asiel, diversiteitsambassadeurs en verder ben ik regelmatig debatleider en presentator voor D66 activiteiten. Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren in het maatschappelijk middenveld beziggehouden met de participatie van verschillende doelgroepen in onze samenleving en verbinding tussen etnische- en religieuze gemeenschappen. Maar ook op internationaal niveau. Tegenwoordig adviseer ik de nationale politie.

Mijn website is: www.samirarafaela.eu

Hier vinden jullie ook informatie over mijn standpunten en persoonlijke achtergrond.

Tot dinsdag!

Groeten,
Samira

8 januari

16:30 uur

Grandcafé De Smederij
Dam 2
Goes