Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

In Gesprek Met … een fietstocht langs de velden

Zaterdag 17 februari 2018, Kloetinge / Goes / Wolphaartsdijk

Op zaterdag 17 februari gaan de kandidaat raadsleden van D66 Goes op de fiets langs de sportvelden. Het startpunt is Kloetinge, Wesselopark. Vanuit Kloetinge wordt er verder gefietst richting het eindpunt van de dag: Wolphaartsdijk. ...

Op zaterdag 17 februari gaan de kandidaat raadsleden van D66 Goes op de fiets langs de sportvelden. Het startpunt is Kloetinge, Wesselopark. Vanuit Kloetinge wordt er verder gefietst richting het eindpunt van de dag: Wolphaartsdijk. Onderweg worden ook de voetbalvelden van Goes aangedaan.

In Gesprek Met …

Tijdens de landelijke In Gesprek met … actie gaat D66 Goes op elke locatie in gesprek met sporters en bezoekers van de sportclubs om mensen aan te sporen te gaan stemmen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast willen ze ideeën en knelpunten ophalen om na de verkiezingen iets mee te kunnen doen. D66 organiseert regelmatig In Gesprek Met … activiteiten om op een laagdrempelige manier in contact te blijven met inwoners. Via http://ingesprekmet.d66.nl worden deze ideeën verzameld en gedeeld.

17 februari

10:30 uur

Wesselopark
Kloetinge