Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Goes in Beweging – 5

Vrijdag, 18 juni 2021 via Zoom

Vrijdag middag 18 juni houden we weer een D66 Goes in Beweging! Dit keer eens een andere invulling van de vrijdagmiddagborrel. Ontspannen met elkaar in gesprek over de Goese politiek. Centraal thema is burgerparticipatie, iedereen ...

Vrijdag middag 18 juni houden we weer een D66 Goes in Beweging! Dit keer eens een andere invulling van de vrijdagmiddagborrel. Ontspannen met elkaar in gesprek over de Goese politiek.

Centraal thema is burgerparticipatie, iedereen vindt er wel wat van. In Goes hebben we voorbeelden als het Marconigebied en de visie voor Wolphaartsdijk. Maar wat is in jouw ogen participatie en wanneer doe je het goed? In Goes hebben we sinds kort het platform www.goespraatmee.nl. In hoeverre is dit eigenlijk bekend en wat zijn de eerste ervaringen? Voldoende stof voor een leuk gesprek!

Onze gast is Saimira Tola van D66 Rotterdam en zij vertelt over haar ervaringen. Doe jij mee aan de D66 Goes in Beweging vrijdagmiddagborrel!?

En.. er is natuurlijk tijd en ruimte om vragen te stellen aan Martin Wissekerke onze beoogd lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Geïnteresseerd en wil je erbij zijn? Stuur ons een mail: info@d66goes.nl

18 juni

16:30 uur