Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Goes in Beweging – 4

Zaterdag, 10 april 2021 via Zoom

Zaterdag 10 april houden we weer een D66 Goes in Beweging! We drinken digitaal koffie, bespreken de (Goese) politiek en de bijdrage van D66. Allereerst is er een speciaal welkom voor de nieuwe Goese leden, ...

Zaterdag 10 april houden we weer een D66 Goes in Beweging! We drinken digitaal koffie, bespreken de (Goese) politiek en de bijdrage van D66.

Allereerst is er een speciaal welkom voor de nieuwe Goese leden, we nemen ruim de tijd om met elkaar kennis te maken. Daarna zoomen we in op de verschillende Goese uitdagingen; wat te doen met de binnenstad, woningbouw en het klimaat.

Goes staat steevast in de economische top 10 van Nederland maar hoe zit dat dan met een gezonde groene leefomgeving, is daar wel voldoende aandacht voor? Dit zijn speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar, onderwerpen waar we graag met de Goese D66 leden over doorpraten.

En natuurlijk kunnen we er niet omheen! De gebeurtenissen in Den Haag zijn politiek natuurlijk super interessant en enorm betekenisvol voor de democratie in Nederland. Oftewel, gewoon leuk om mee te praten bij de volgende D66 Goes in Beweging op 10 april. We beginnen om 10.30 uur via Zoom.

Wil je erbij zijn? Klik op de knop in de uitnodigingsmail die je van ons ontvangen hebt. Ben je nog geen lid, maar zou je al wel eens willen meepraten? Stuur dan een mail naar info@d66goes.nl.

10 april

10:30 uur

Via Zoom