Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 27 november 2020

Hoe vrij ben je wanneer je niet altijd ergens naar het toilet kan?

De Gemeente Goes wil op dit moment geen toiletbeleid ontwikkelen. Ze raden mensen af om boodschappen te doen in de stad. Dit is natuurlijk vreemd, aangezien we als inwoners worden gestimuleerd om vooral lokaal te kopen.

Ook hebben ze hiermee geen aandacht voor mensen die in deze lockdown tijd een rondje willen lopen. Stel je voor dat je blaas- of darmproblemen hebt of een ander probleem waardoor je iets vaker naar het toilet moet. Moeten deze mensen dan maar binnen blijven totdat Corona voorbij is?

Wij vinden dat iedereen naar het toilet zou moeten kunnen en nu de horeca verplicht dicht is, moeten we als gemeente daar een oplossing voor bieden!

Lees het artikel in de PZC.