Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 12 augustus 2020

PODCAST // Hans Scherpenzeel

In aflevering 4 van onze podcast “Op weg naar ’22” spraken we met Hans Scherpenzeel. Hij is op dit moment griffier bij de gemeente Schiedam en daarvoor een lange periode griffier bij de gemeenteraad in Goes. Hij kan ons dus vanuit een ander standpunt hopelijk veel vertellen over het werk als raadslid.

Hoe ziet de weg voor een kandidaat-raadslid eruit tot de verkiezingen? Hans neemt ons mee van de verkiezingen tot de voorbereiding op een raadsvergadering. We spraken met hem over de invoering van het dualisme en over wat er volgens hem nog beter zou kunnen in de vergadercyclus. 

Welke dilemma’s kom je als raadslid tegen en wat moet je als raadslid vooral ook niet doen? Een interessant gesprek met veel tips en achtergronden.

Luister de podcast via (nu ook via Overcast):

Check meteen wie onze volgende gast is.