Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 juli 2020

PODCAST // Dick van de Merwe

Met nog een kleine 22 maanden te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen, zijn de eerste voorbereidingen voor die verkiezingen alweer gestart. Dit riep bij Martin en Jeroen, beide steunfractieleden van D66 in Goes, de vraag op: “Waar moet een goed gemeenteraadslid eigenlijk aan voldoen?”

Om een antwoord op die vraag te vinden gaan zij een podcast beginnen genaamd “Op weg naar ’22″. In de komende maanden spreken ze met mensen in en buiten de politiek om te achterhalen wat er allemaal bij komt kijken als je een goed gemeenteraadslid wilt zijn.

De podcast is terug te beluisteren op alle grote podcast platforms, zoals Apple Podcast, Google Podcast, Spotify en Anchor. En natuurlijk zijn deze links terug te vinden op deze website.

In de allereerste podcast spreekt Martin met Dick van de Merwe, voormalig raadslid en wethouder en nog steeds betrokken als steunfractielid.
Luister op:

Over twee weken volgt aflevering 2 met Marc Van Opstal van D66 Kapelle.