Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 17 maart 2018

Succesje in de laatste debatraad: aandacht voor houtrook

Zo aan het eind van deze periode, toch nog een succesje in de laatste debatraad. Naar aanleiding van vragen in onze verkiezingswinkel als ook de aandacht voor houtrook tijdens het acht-uur journaal afgelopen week diende D66 samen met SP en Partij voor Goes een motie in om overlast door houtrook aan te kunnen pakken door het op te nemen in de Algemeen Plaatselijke Verordening.

De burgemeester adviseerde om het niet op te nemen in de APV maar deed de toezegging om binnen een aantal maanden met beleidsregels hiervoor te komen. In ieder geval hebben we nu dit op de raadsagenda kunnen zetten.

Op http://www.houtrook.nl is mee te vinden over de risico’s en kun je meer over regelgeving vinden rondom houtrook.

Lees de volledige bijdrage van ons raadslid Dick van de Merwe.