Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 maart 2018

D66-prominenten openen speciale verkiezingswinkel in Goes

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart richt D66 Goes op de Grote Markt 19 een verkiezingswinkel in. Op 2 maart zal deze omstreeks 14:10 uur geopend worden door Sophie in ’t Veld, delegatieleider D66 in Europarlement en Monica den Boer, “Zeeuws 2e kamerlid”.


Kick-off Steenbreek actie

Met het oog op de zorgen over de ontwikkelingen op klimaatgebied zal de opening in het teken staan van “Van verstening naar vergroening”. De eerste 100 bezoekers, die kunnen laten zien dat ze iets van steen uit hun tuin verwijderen, krijgen in het kader van de “Operatie Steenbreek” gratis een steenbreekplantje (Saxifraga).

Openingstijden

Alle inwoners van Goes en andere Bevelandse gemeenten zijn van harte welkom om kennis te nemen van onze verkiezingsprogramma’s. Ook kandidaat-raadsleden van Borsele, Kapelle en Noord-Beveland zullen zo veel mogelijk acte-de-presence geven.

De winkel is te vinden schuin aan de westkant tegenover het Stadhuis en is geopend:

  • iedere dinsdagmiddag(12.00 – 16.00 uur)
  • koopavond (19.00 – 21.00 uur) en
  • zaterdag(10.00 tot 16.00 uur)

gedurende de maand maart.