Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 20 februari 2018

Een vervolg op Goes Beter Bereikbaar, specifiek voor de fietser

Net als de ANWB wil D66 Goes meer aandacht voor goede en veilige fietsroutes. Wij willen een vervolg op Goes Beter Bereikbaar specifiek gericht op de fietser!

Thema

Mobiliteit en infrastructuur

D66 vindt dat de infrastructuur ten dienste moet staan van de mobiliteit en veiligheid van alle weggebruikers, met name van fietsers en voetgangers. Alvorens met nieuwe investeringen aan de gang te gaan vinden wij het belangrijk om verkeersstromen, behoeften en gebruik goed in kaart te brengen. Het betrekken van gebruikers en inwoners bij deze ontwikkeling vinden wij niet meer dan logisch. Laten we een gezamenlijke visie ontwikkelen en daarbij niet alleen naar de weg, maar naar de hele omgeving kijken.

Lees meer