Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 februari 2018

In Gesprek Met … een fietstocht langs de velden

Op zaterdag 17 februari gaan wij op de fiets langs de sportvelden. Het startpunt is Kloetinge, Wesselopark. Vanuit Kloetinge wordt er via Wilhelminadorp verder gefietst naar Wolphaartsdijk. Vanuit daar gaat de tocht naar ‘s-Heer Arendskerke en richting het eindpunt van de dag: ‘s-Heer Hendrinkskinderen.

In Gesprek Met …

Tijdens de landelijke In Gesprek met … actie gaan onze Kandidaat Raadsleden op elke locatie in gesprek met sporters en bezoekers van de sportclubs om mensen aan te sporen te gaan stemmen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast willen we ideeën en knelpunten ophalen om na de verkiezingen iets mee te kunnen doen. D66 organiseert regelmatig In Gesprek Met … activiteiten om op een laagdrempelige manier in contact te blijven met inwoners. Via http://ingesprekmet.d66.nl worden deze ideeën verzameld en gedeeld.